Duurzaam en betaalbaar Belgisch

Wij willen dat iedereen goed slaapt. Altijd en overal. Daarom maken wij voor jong en oud de beste matrassen op maat. Voor elke mogelijke situatie. In de wieg, in de camper, in de boot, in de truck … waar dan ook.

Wij zorgen voor jouw slaap – thuis én onderweg.

Jouw slaap? Da’s ons werk.

30 jaar ervaring

Al 30 jaar staat ons dagelijks leven in het teken van jouw nachtrust. Die jaren leverden ons familiebedrijf Sleep Design heel wat kennis en ervaring op in de wereld van bedden, matrassen en beddengoed. En dus ook in matrassen op maat.

Handgemaakt in België

Onze matrassen worden niet ergens in het verre buitenland gemaakt. Nee, wij maken ze helemaal zelf met de hand. Dat doen we in ons Sleep Design-atelier in Lommel, met Belgische kwaliteitsmaterialen van Belgische leveranciers.

Betaalbaar en duurzaam

Betaalbaar en duurzaam Belgisch voor iedereen. Daar gaan wij voor. Want we willen dat ook jij op een kwalitatieve, comfortabele matras slaapt. Waar je je ook bevindt.

Denk ecologisch

We zijn bewust bezig met het milieu. Want we willen bijdragen aan een fijne en gezonde toekomst voor ons allen. Afval beperken en scheiden, schuim en stofafval recycleren, zonnepanelen die ons een energieke boost geven …

Voor ons is dit dagelijkse kost. Al 30 jaar lang.