Waarvoor wil jij je
matras op maat laten maken?

Ronde matrassen voor ledikantjes, bootmatrassen, Franse caravanmatrassen met een hoek af… Matrassen in normale vormen, of matrassen in speciale vormen. Wat je ook nodig hebt, bij Matrassenmakers kan ook jij je matras op maat laten maken voor jouw comfort en slaapplek.

Kies hieronder de vorm van jouw maatmatras.

Hulp nodig?

Selecteer de vorm van je matras op maat

Hulp nodig?

Herboren terug van vakantie

Trek je er een tijdje op uit met je caravan? Dan wil je uiteraard kunnen genieten van een goede nachtrust. Krijg je last van je rug door de standaardmatras die in je caravan ligt? Heb je een tweedehands caravan gekocht en is de matras versleten of beschimmeld? Laat dan je geschikte matras op maat van je caravan maken en profiteer van de rust die je elke nacht verdient.

 

Roadtrippen met écht slaapcomfort

Voor mobilhomes geldt hetzelfde als voor caravans. De matras die je erbij krijgt voldoet vaak niet aan je persoonlijke eisen. En tweedehands matrassen gebruik je omwille van hygiënische en ergonomische redenen best niet. Daarom maken wij voor jou de perfecte campermatras op maat van je slaapcomfort.

Heb je pas een oud busje omgebouwd tot camper en ga je er binnenkort mee op avontuur? Ook dan wil je natuurlijk heerlijk slapen. Laat dus een comfortabele matras op maat maken en geniet net dat tikkeltje meer van je welverdiende reis.

Matrassen in alle mogelijke afmetingen

Wij maken zowel matrassen in standaard maten, als matrassen in afwijkende maten. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een kindermatras van 90×180 cm? Of een bootmatras op maat, van 83×187 cm? Bij ons zijn de mogelijkheden onbeperkt.

Uitgerust rijden en werken

Als trucker ben je van ‘s morgens tot ‘s avonds onderweg. Vaak ook ‘s nachts. De weinige uurtjes die je slaapt, moeten dus dubbel en dik tellen. Daarom kan je vast en zeker een kwalitatieve matras op maat voor je vrachtwagen gebruiken. Zo kan je steeds uitgerust en veilig de drukke wegen trotseren.

Een golf van heerlijke slaap

Pas een nieuwe of tweedehands boot gekocht? Dan sta je te popelen om een ontspannend boottochtje te maken. Ben je meerdere dagen onderweg? Dan wil je ‘s nachts uiteraard ook heerlijk slapen. Bij ons laat je niet enkel matrassen maken op maat van je lichaam. We maken ook matrassen op maat van je boot. Rechthoekig, met een ronde hoek, of aan één zijde volledig afgerond. Jij kiest, wij maken je bootmatras.

Matrassen in uiteenlopende vormen

Een Frans matras met één of twee schuine hoeken. Een ovaal matras voor een ledikant. Een matras met ronde hoeken voor je boot. Of een campermatras met onregelmatige zijden. Wat je ook nodig hebt voor je slaapcomfort, wij maken het op maat!

De beste nachtrust voor je kroost

Kinderbedjes en babybedjes hebben wel eens speciale afmetingen en vormen. Zeker die oude ledikanten en wiegjes die al generaties in de familie zijn. Dan moet je uiteraard een matras op maat laten maken.

Of het nu standaard afmetingen zijn of niet, wij maken alle babymatrassen en kindermatrassen op maat. Want we gunnen jouw kroost de beste nachtrust.

Met welk materiaal maken wij jouw maatmatras?

Matrassen zijn er niet alleen in allerlei vormen en maten. Er zijn ook verschillende kwaliteitsniveaus. En dit heeft vooral te maken met het type materiaal waarmee jij je matras op maat laat maken. Matrassen van Pulse Latex en koudschuim behoren tot de crème-de-la-crème van maatmatrassen. Hou je het liever eenvoudig? Ga dan voor een polyether matras.

Wil je je matras graag testen en laten opmeten?

Welkom in onze Experience Centers

In onze Experience Centers geven onze slaapadviseurs het advies dat je nodig hebt. Ze luisteren naar jouw persoonlijke wensen en doen al het nodige om je voor elke situatie het allerhoogste slaapcomfort te bezorgen.

Je kan er trouwens ook proefliggen om de kwaliteit van onze matrassen op maat uit te testen. Zo maak je de beste keuze voor jouw lichaam en slaapgewoontes.

Matras testen? Maak vrijblijvend een afspraak via de contactgegevens of het contactformulier.

Wist je trouwens dat je je matras zelf kan komen afhalen aan ons Experience Center in Lommel? Zo heb je hem sneller én je krijgt zelfs €50 korting (vanaf €250).

Experience Center Lommel

Edward Anseelestraat 26
B-3920 Lommel
+32 (0) 11 36 78 78
info@matrassenmakers.be

Experience Center Putte

Mechelbaan 612A
B-2580 Putte
+32 (0) 15 69 03 68
putte@sleep-design.be